Films en seriesFilms en series

dinsdag 3 juli 2018

Bond bezoekt CIA

De CIA weet zijn eigen nieuws zo goed geheim te houden, dat nu pas naar buiten druppelt dat Bond-acteur Daniel Craig daar vorige week op de koffie is geweest. Resulterend in deze puike plaat die zo uit Bond 25 zou kunnen komen:


Reden van het bezoek is een charmeoffensief van de inlichtingendienst van de Verenigde Staten. Om niet teveel als een gesloten organisatie over te komen, en om Hollywood te laten zien wat voor potje ze er van maken als de CIA weer eens in een film verschijnt, nodigt de dienst in het kader van het programma Reel vs. Real zo nu en dan een gast van formaat uit.

James Bond heeft dankzij zijn vriend Fleix Leiter altijd een goede band met de CIA gehad. Felix komt in maar liefst tien Bond-films (inclusief Never Say Never Again) opdraven, en in de eerste twee films met Pierce Brosnan maken we bovendien kennis met CIA-agent Jack Wade.

Toevallig roerde de laatste Felix, Jeffrey Wright, zich vorige week in het Bond 25-debat, door een terugkeer van zijn personage niet uit te sluiten. Felix zal ongetwijfeld op de hoogte zijn geweest van Bonds bezoek aan Langley...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2022
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures