Films en seriesFilms en series

donderdag 12 juli 2018

'Nieuwe production designer Bond 25'

Niet de eerdergenoemde Dennis Gassner maar Mark Tildesley is de nieuwe production designer van  Bond 25. Dat meldt het Noorse James Bond-magasinet op Instagram.

Mark Tildesley met Danny Boyle

Tijdens de opening van het James Bond-museum 007 Elements in de Oostenrijkse Alpen, liet de ontwerper van het gebouw, art director Neal Callow, weten dat Danny Boyle heeft gekozen voor Mark Tildesley, met wie de Bond 25-regisseur eerder samenwerkte aan onder meer T2 Trainspotting (2017), Trance (2013) en 28 Weeks Later (2007).

Tildesley vervangt daarmee Dennis Gassner, de production designer die verbonden was aan de drie voorgaande Bond-films. Gassner bevestigde vorig jaar zelf zijn deelname aan Bond 25, maar toen was Danny Boyle nog niet gecontracteerd voor de nieuwe Bond-film.

Dennis Gassner met zijn ontwerpen voor Skyfall (2012)

Zoals dat met veel regisseurs gaat, brengen zij hun eigen mensen mee. Zoals scenarist John Hodge, die het vaste schrijversduo Neal Purvis en Robert Wade verving.

007 Elements is vanaf vandaag voor het publiek geopend.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures