Films en seriesFilms en series

donderdag 21 juni 2018

Mark Strong plots gelinkt aan Bond 25

Een opmerkelijk bericht vandaag van een opmerkelijke bron: de personal trainer van acteur Mark Strong. Op Instagram maakte deze Giacomo Farci in niet mis te verstane bewoording kenbaar dat zijn cliënt aan het trainen is voor de nieuwe Bond-film. Het bericht is inmiddels verwijderd. Als dat geen rook is...


Op de Instagram-post een rechtopstaand filmpje van de 54-jarige Britse acteur die zwoegt met tal van apparaten. Geen hoogstaand videowerk, maar ook geen paparazzibeelden aangezien Strong zich zonder protest laat filmen. Bij de post stond onderstaande tekst, waaruit iedereen zijn eigen conclusie kan trekken:

„Preparation for a new project? #JamesBond #007 #DanielCraig #MarkStrong #DannyBoyle #BarbaraBroccoli #MichaelWilson.”

Het lijkt hier alsof Giacomo Farci zijn mond voorbijpraat, of hij zet ons op het verkeerde been. De vraag blijft waarom het juist dán verwijderd is.

Van Mark Strong is bekend dat hij een goede vriend is van James Bond-acteur Daniel Craig. Ten tijde van de opnamen van Spectre (2015) in Marokko, werd hij ook gezien op de filmset. Hij bracht toen enkel een bezoek aan zijn vriend.

Strong en Craig speelden samen in enkele producties, zoals de film Flashbacks of a Fool (2008) en ruim twintig jaar geleden in de tv-serie Our Friends in the North (1996).

Our Friends in the North (1996): geen commentaar

Met Bond 25-regisseur Danny Boyle werkte Strong ook eerder samen aan de film Sunshine (2007) en enkele tv-series, waaronder Inspector Morse.

De opnamen van Bond 25 beginnen op 3 december dit jaar. Rond die tijd is te verwachten dat de titel van de film en de hoofdrolspelers bekend worden.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures