Films en seriesFilms en series

zaterdag 4 februari 2012

'Inhoud Skyfall-trailer op IMDb'

Een veelbelovend (maar tegelijk raadselachtig) bericht op IMDb deze week. Gebruiker 'Liz12' heeft een zeer accurate beschrijving van de mogelijke Skyfall-trailer achtergelaten.

DIT ARTIKEL BEVAT MOGELIJKE SPOILERS

Volgens deze trailer hebben de karakters die Judi Dench en Ralph Fiennes spelen een verhit gesprek. Het gaat over een aanval op de geheime dienst, waarbij veel van Fiennes agenten zijn gedood. James Bond werkt echter niet meer voor MI6. Dench (M) wil haar beste diender terug om de zaak te onderzoeken, hij is de enige die zij nog vertrouwt. Maar hij weigert. Natuurlijk. Dan zit er niets anders op dan wat geweld te gebruiken om hem terug te krijgen.

Verder veel afwisselende beelden. Van een ontspoorde trein, een vluchtende Javier Bardem, Bond al schietend op een motorfiets, Bond op een waterscooter, de Aston Martin DB5 die een draai van 360 graden maakt...
 


Liz behoort tot een zeer select clubje studenten aan een Media Academie dat deze ruwe versie te zien heeft gekregen. Grote vraag blijft: waarom zijn zij uitverkoren?

Het kan zijn dat Liz een overijverige fantast is. Die op basis van de beschikbare informatie een verhaal aan elkaar geknoopt heeft. Daarvoor alleen al complimenten.

Goed nieuws, volgens het bericht moet de teaser trailer van 1 minuut 45 eind deze maand uitkomen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures