Films en seriesFilms en series

zondag 8 mei 2016

Ewan McGregor: 'Bond is oninteressant voor acteur'

De Britse acteur Ewan McGregor snapt al het gedoe over de opvolger van Daniel Craig als James Bond niet. "Bond is niet interessant voor een acteur", aldus McGregor in het tv-programma Lorraine op ITV.

McGregor niet als James Bond maar voor een fotoshoot voor Glass Magazine

Aangezien het nog steeds niet zeker is of Daniel Craig in een vijfde Bond-film gaat spelen, wordt er (niet hier, maar vooral elders) druk gespeculeerd over een opvolger. In de aanloop naar McGregors nieuwste film Our Kind of Traitor, werd de Schotse acteur gevraagd naar 007. Een rol waarmee hij zelf in het verleden ook in relatie werd gebracht.

"James Bond is het bekendste Britse exportproduct, maar die rol zou ik aan mij voorbij laten gaan. Het lijkt wel de ultieme droom voor veel acteurs, maar het is niet het meest interessante personage om te vertolken als acteur", meent McGregor.

Ewan McGregor is bekend van films als Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars, Angels & Demons en The Ghost Writer. Our Kind of Traitor, naar een verhaal van John le Carré, gaat op 2 juni in Nederland in première. Een belangrijke rol in de film is weggelegd voor Moneypenny-actrice Naomie Harris. Deze zomer begint McGregor met de opnames van Trainspotting 2.

Met Naomie Harris in Our Kind of Traitor

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures