Films en seriesFilms en series

woensdag 27 september 2017

Dubrovnik Times: '007 komt filmen in januari'

Volgens The Dubrovnik Times komt het filmteam van Bond 25 in januari 2018 naar de Kroatische havenstad. James Bond strijkt daar neer vergezeld door dure wagens en oude bekenden. Er zullen spectaculaire scènes worden opgenomen in Dubrovnik, zo zal 007 ontsnappen aan de verdrinkingsdood.

Voordat iemand er in gaat geloven: het artikel is niets meer dan pure fantasie.


Het fotogenieke Dubrovnik heeft de laatste jaren talloze internationale filmproducties binnen weten te halen, James Bond lijkt hoog op het verlanglijstje te staan.

Eerder dit jaar heeft voormalig burgemeester Andro Vlahušić verklapt dat er verregaande onderhandelingen zijn met Eon Productions. De James Bond-productiemaatschappij had echter liever niet gehad dat de burgemeester dit aan de grote klok had gehangen, aldus The Dubrovnik Times.


Over het verhaal weet de krant inmiddels ook een en ander te melden: de film zou gebaseerd zijn op het Bond-boek Never Dream of Dying van Raymond Benson. Een gerucht dat Benson in juli zelf direct tegensprak.

Verder zou Adele zich voor een tweede maal aan een titelsong wagen en zouden naast Dubrovnik ook opnames worden gemaakt in Frankrijk en Japan. O ja, de titel niet te vergeten is Shatterhand, waar hadden we die eerder gehoord...

Allemaal klinkklare onzin.

Bond 25 staat gepland voor een release in november 2019. De eerste opnamen zullen naar verwachting niet eerder dan eind 2018 plaatsvinden, het is ondenkbaar dat dit al in januari zal zijn. En of Dubrovnik tot de locaties zal behoren; hoe prachtig het er allemaal uitziet, om serieus kans te maken, zou ik me toch een beetje gedeisd houden.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures