Films en seriesFilms en series

vrijdag 22 september 2017

Craig ziet Villeneuve wel zitten voor Bond 25

Als het aan Daniel Craig ligt, mag Canadees Denis Villeneuve plaatsnemen in de regisseursstoel van Bond 25. Dat schrijft Baz Bamigboye van de Daily Mail op Twitter. En zoals bekend heeft Bamigboye het vaker bij het rechte eind.


Het is altijd prettig als een hoofdrolspeler instemt met de regisseur. De vorige keer met Sam Mendes (Skyfall, Spectre) was het Craig die de regisseur naar voren schoof. Als co-producent van de vorige film, en (dus) waarschijnlijk ook Bond 25, heeft Craig helemaal recht van spreken.

Als we diverse media mogen geloven, behoort Villeneuve (volgende maand 50 jaar) tot het selecte groepje van drie regisseurs op de wishlist van Eon Productions.

Villeneuve reist momenteel de wereld over om zijn nieuwste film Blade Runner 2049 te promoten. Een film geschoten door Skyfall-cinematograaf Roger Deakins, met wie Villeneuve eerder samenwerkte aan het steengoede Prisoners (2013) en Sicario (2015). Alle drie de titels waren goed voor een Oscar-nominatie voor beste cinematografie. Tijd om dat beeldje voor Blade Runner dan eindelijk maar eens te verzilveren.

Roger Deakins (rechts) met Javier Bardem, Skyfall (2012)

Leuke bijkomstigheid is dat de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks momenteel overal met Villeneuve meereist. Stel dat de regisseur inderdaad Bond 25 gaat doen, dan bestaat er een kans dat Hoeks ook meedoet. Villeneuve liet deze week weten nog niet klaar te zijn met haar. Zo niet als Bond-girl, dan is er toch altijd wel een leuke bijrol voor haar te bedenken?

Sylvia Hoeks met Denis Villeneuve

Allemaal hypothetisch, want momenteel hebben we niks meer dan de tweet van Bamigboye. Mocht het zo zijn, turven jullie straks mee hoe vaak we in plaats van 'Villeneuve' de naam 'Villenueve' zien staan?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures