Films en seriesFilms en series

dinsdag 17 april 2018

Release Boyle/Curtis-film in september 2019

'Verschijningsdatum Bond 25 in het geding'


Zoals bekend gaat Danny Boyle voordat hij wel of niet aan Bond 25 gaat beginnen, eerst een komedie van Richard Curtis verfilmen. De releasedatum van deze film zonder titel staat nu gepland op 13 september 2019, nog geen twee maanden voordat de eveneens ongetitelde nieuwe James Bond-film moet verschijnen. Mede door het feit dat er nog steeds geen distributeur voor Bond 25 is gecontracteerd, vraagt The Hollywood Reporter zich af of het niet beter is om de nieuwe Bond-film door te schuiven.

Danny Boyle

Als twee films kort achter elkaar worden geschoten, is de kans natuurlijk groot dat deze films niet lang na elkaar uitkomen. Daar moet Boyle in zijn agenda rekening mee hebben gehouden. Beter gezegd: daar houdt Danny Boyle rekening mee. Punt.

Barbara Broccoli
Alhoewel de regisseur zelf de geruchten over zijn deelname aan Bond 25 heeft bevestigd, is er officieel nog niets bekendgemaakt. Het wachten lijkt nog steeds op goedkeuring van Barbara Broccoli; ze is enthousiast over Boyle, ze omarmt zijn idee, nu nog een script dat door de beugel kan.

Dat gedoe met die distributeur blijft een serieus punt. Zonder derde partij naast Eon Productions en MGM kan er simpelweg geen film van de grond komen.

Intern rommelt het bij MGM weer eens. Vorige maand werd CEO Gary Barber aan de kant gezet, zonder dat er een opvolger werd benoemd. Dit werkt de speculatie in de hand dat de filmstudio te koop staat en dat James Bond daarbij als lokaas wordt gebruikt.

De opnamen van de Boyle/Curtis-film staan gepland voor deze zomer, waarna de regisseur direct kan doorschuiven naar Bond 25, waarvan de opnamen eind van het jaar moeten beginnen. Laten we ervan uitgaan dat de gemoederen bij MGM snel bedaren, er een distributeur of koper wordt gevonden, zodat Danny Boyle voor 2019 twee films op IMDb kan bijschrijven. Moet te doen zijn allemaal.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures