Films en seriesFilms en series

zondag 19 april 2020

Kijk vanavond ‘GoldenEye’ samen met Pierce Brosnan

Vanavond om 8 uur is de James Bond-film GoldenEye te zien met live commentaar van Pierce Brosnan. De viervoudig Bond-acteur beantwoordt tevens ingestuurde vragen van filmfans.



Het idee is simpel: log in op één van de kanalen van Esquire (Twitter, Instagram of Facebook) om live in contact te staan me niemand minder dan Bond nummer 5 Pierce Brosnan. Pak vervolgens de dvd of blu-ray erbij (of stream de film bij Videoland of huur hem online) en zet 'm om stipt 8 uur vanavond aan, gelijk met Pierce, die vervolgens live commentaar zal geven tijdens het gezamenlijk kijken naar de film.

Hebben we met No Time to Die eind dit jaar in de bioscoop wel erg lang moeten wachten op een vervolg na Spectre (2015); Brosnans James Bond-debuut GoldenEye (1995) markeerde de terugkomst van geheim agent 007 na zesenhalf half jaar, het grootste gat tussen twee Bond-films ooit.

In GoldenEye neemt James Bond het op tegen het mysterieuze Janus-syndicaat, vernoemd naar de Romeinse god met twee gezichten. Hij komt onder meer oog in oog te staan met onze Famke Janssen, die met haar rol van duivelachtige Xenia Onatopp een onuitwisbare indruk achterliet.

Naast Brosnan als 007 maakt ook Judi Dench als M haar Bond-debuut. Oude bekende Desmond Llewelyn keert in GoldenEye voor de vijftiende keer terug in de rol van gadgetmaster Q.

Vragen aan de oud-James Bond kunnen via bovengenoemde kanalen van Esquire worden ingestuurd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures