Films en seriesFilms en series

maandag 1 oktober 2012

Preview Adele online

Beluister hier* een preview van de titelsong van Skyfall door Adele!

Of het nummer nu Skyfall of Let the Sky Fall gaat heten blijft nog in het midden. Maar wat maakt het uit als het zo klinkt? Een heerlijke ballad met duidelijk bombastische Bond-elementen. Zo klassiek hebben we ze jaren niet meer gehoord. Hier wordt een Bond-fan heel gelukkig van.

De titelsong van Adele gaat in totaal 4:46 duren. Dat is na de 5:16 van Licence to Kill het langste titelnummer in vijftig jaar. In de film zal onder de beelden van Daniel Kleinman een verkorte versie van rond de 3 minuten worden gebruikt.

Het complete nummer is hier in de nacht van donderdag op vrijdag om 1:07 uur (0:07 uur in Engeland) binnen te halen.

Met heel veel dank aan Hans Roepers voor de tip! 

*Adele begint na 0:12

2 opmerkingen:

LVA zei

Net werkte de link nog, maar nu al niet meer! Lijkt te zijn verwijderd. Er zijn echter meer dan genoeg kopieën te vinden op Soundcloud! :-D

007 NL zei

Heb 'm zelf ook op youtube staan, onder de titel "earthrise 700". Je moet toch wat ;)

Los daarvan een fantastisch nummer, een titelsong van het niveau van de oudjes. Het duurt 20 jaar, maar nu hebben ze eindelijk de Bond-sound in een titelsong.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures