Films en seriesFilms en series

woensdag 12 december 2012

Danny Boyle wil geen Bond-film regisseren

Danny Boyle, die van Trainspotting en Slumdog Millionaire, ziet zichzelf geen Bond-film regisseren. Dat zegt de Britse regisseur in het radioprogramma Front Row van BBC4.


Boyle kan volgens eigen zeggen niet zo goed overweg met een groot budget. Eind jaren negentig maakte hij met Leonardo DiCaprio voor een flinke duit de The Beach (voor een groot deel gedraaid op Phuket, waar The Man with the Golden Gun zich ook afspeelt), maar dat vond de regisseur uiteindelijk niet zo geslaagd.

Skyfall-regisseur Sam Mendes, ook bekend om 'kleinere' films, heeft onlangs aangegeven dat hij zich door Bond heeft laten wakkerschudden en zich wilde laten choqueren door de omvang van het project. Dat zijn missie geslaagd is, mag duidelijk zijn.

De reden dat Danny Boyle hier en daar geïnformeerd wordt over 007, heeft te maken met het alom geprezen Bond-filmpje dat hij eerder dit jaar maakte voor de opening van de Olympische Spelen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2022
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures