Films en seriesFilms en series

zondag 24 augustus 2014

'Iconische henchman' voor Bond 24

De makers van Bond 24 zijn op zoek naar een iconische handlanger in de stijl van Oddjob en Jaws. Dat zeggen de makers van James Bond Radio. Deze fysiek sterke schurk luistert naar de naam 'Hinx'.

Richard Kiel als Jaws in The Spy Who Loved Me (1977)

De acteur die Hinx gestalte moet geven is zo'n 30 tot 45 jaar oud, rond de 1 meter 90 lang en moet er fysiek sterk uitzien. Hij zal verschillende gevechten met Bond aangaan, evenals een auto-achtervolging. Gedacht wordt aan een acteur die ook in de sportwereld actief is.

Onze Famke in GoldenEye
Het leuke aan dit nieuws is dat de Bond-films inderdaad in geen twintig jaar een memorabele sidekick hebben gehad. Famke Janssen in GoldenEye (1995) is waarschijnlijk de laatste die met haar dijen een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Daaromheen waren het wel wat krachtpatsers, zoals Zao, Stamper en Necros, maar die hebben beslist geen plaats in de eregalerij verworven.

Het lijkt zo simpel, maar toch is het een leuke vondst van de makers om weer eens met een larger than life schurk te komen. Heel benieuwd waar deze zijn staal verstopt heeft...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures