zaterdag 3 juni 2017

Laatste boek Roger Moore verschijnt in september

Vlak voor zijn overlijden op 23 mei, heeft Roger Moore zijn laatste boek afgerond. Het boek, À bientôt ... getiteld, belooft zijn meest persoonlijke werk te worden en gaat verder dan herinneringen aan zijn filmwerk.

Moore, samen met Gareth Owen, had het schrijven de laatste jaren goed in de vingers. Na Voor altijd James Bond/My Word Is My Bond uit 2008, publiceerde hij achtereenvolgens: Bond over Bond/Bond On Bond (2012) en Last Man Standing — Tales from Tinseltown, ook uitgebracht onder de titel One Lucky Bastard (2014).

In À bientôt ..., dat in september postuum wordt uitgebracht, blikt Moore terug op zijn rijke leven. Van zijn herinneren aan zijn jeugd tot aan het bij willen blijven in steeds veranderende tijden. Over het grip houden op de technologie, zijn ouderdom en zijn geheugen tot aan het plezier en de frustraties tijdens het reizen, werken en spelen. Over familievreugde en langdurige vriendschappen en het verdriet bij het verlies van wie hij lief had.

Het boek bevat persoonlijke pentekeningen van Roger Moore. Voor zijn acteercarrière was hij immers striptekenaar.

À bientôt! Tot gauw! Laten we daar nog maar even op wachten...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2021
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures