Films en seriesFilms en series

zaterdag 25 november 2017

Australisch model 'te mooi' voor Bond-girl

Het 27-jarige Australische model Ajak Deng zegt in de Herald Sun dat zij auditie heeft gedaan voor een rol in Bond 25. Helaas voor Ajak werd zij 'te mooi' bevonden.


Het model legt zich tegenwoordig ook toe op acteren, ze heeft inmiddels één film en meerdere screentests op haar naam. Zo ook een screentest voor één van de Bond-girls voor de nieuwe James Bond-film, aldus Ajak Deng. Ondanks de weinig beledigende afwijzing geeft ze aan blij te zijn deze ervaring op zak te hebben.

...Vreemd verhaal. Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat ze bij Eon Productions al aan het casten zijn. Of het moet gaan om een algemene casting om te kijken wat voor vlees er in de acteurskuip anno 2017 zit.

Bond 25 staat gepland voor 8 november 2019. Momenteel is er nog geen regisseur of distributeur bekend. Dit laatste is budgettechnisch niet onbelangrijk, en die eerste niet onbelangrijk voor de casting. Daniel Craig is in ieder geval wél van de partij, evenals scenarioschrijvers Neal Purvis en Robert Wade en production designer Dennis Gassner.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures