Films en seriesFilms en series

vrijdag 23 augustus 2019

Actie in Italië

Een stuntdubbel van Daniel Craig werpt zichzelf in het Italiaanse Gravina in Puglia van een brug, om vervolgens...Deze week zijn in Gravina in Puglia opnamen begonnen van No Time to Die (Bond 25). Crewleden van de nieuwe James Bond-film zijn al wekenlang bezig met voorbereidingen op diverse locaties in Zuid-Italië, met onder meer het bouwen van decors. Daniel Craig en andere castleden zullen zich vanaf september bij het filmteam in Italië voegen, waar nog de gehele volgende maand gefilmd gaat worden.

In Sassi di Matera dook eerder deze week onderstaand icoon op:


2 opmerkingen:

Mizi Margueron zei

Ik werd drie jaar geleden gescheiden van mijn man. Er was geen communicatie tussen ons. Ik werd door families en vrienden geadviseerd om los te laten, het huwelijk te vergeten en verder te gaan met mijn leven. Ik wilde niet met iemand anders trouwen, want diep van binnen hou ik nog steeds van mijn man, ik had zoveel pijn en verward, totdat ik online een getuigenis las over hoe Drigbinovia een gebroken huwelijk herenigde met de hulp van zijn liefdesbetoverende krachten. Ik bleef zoveel getuigenissen lezen over hoe hij hielp de echtscheiding te stoppen en ex-geliefden van mensen terug te brengen, en mijn geloof werd vernieuwd. Ik moet onmiddellijk contact opnemen met Drigbinovia, een paar minuten later antwoordde hij mij en gaf ik instructies over wat ik moest doen, nadat hij twee dagen later aan de vereiste vereiste had voldaan, nadat hij de betovering had gecommuniceerd tussen mij en mijn man. om hem te vergeten en te vergeven. Mijn relatie is nu in balans en mijn man bleef elke dag van me houden. Zijn spreuken werkten geweldig en onze relatie is nu sterker dan voorheen, en niets kan ons weer scheiden Ik bezocht zoveel websites op zoek naar hulp, het was hopeloos, totdat ik in contact kwam met Drigbinovia, de echte man die me hielp mijn gebroken huwelijk te herstellen als je hebt een soortgelijk probleem in je huwelijk, je wilt dat je man of vrouw weer van je houdt, je hebt iemand van wie je houdt en je wilt dat hij of zij in ruil daarvoor van je houdt, je hebt een uitdaging in je. Drigbinovia spell templet is de oplossing en antwoord op uw probleem, neem vandaag nog contact met hem op via Email.doctorigbinovia93@gmail.com, u kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app +2348144480786 dingen als vanzelfsprekend beschouwen en het zal van u worden afgenomen?

Jasper Hartog zei

Meid, wat een verhaal. Maar wat heeft dit met James Bond te maken?


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures