Films en seriesFilms en series

donderdag 1 augustus 2019

Bond 25 filmt op marineschip

Voor de kust van Ventnor op het Engelse eiland Wight, is al enige tijd een filmploeg in de weer. De lokale krant County Press weet het zeker: deze opnamen zijn voor Bond 25.

Isle of Wight

Het bericht in County Press is kort, maar het komt erop neer dat ooggetuigen een marineschip hebben gezien waarop een helikopter landt. Acteurs zijn tijdens deze opnamen niet gespot.

Op 25 juli werd een foto geplaatst op Twitter van het jacht Samar met daarop een helikopter. Degene die de foto plaatste, beweerde dat het om een opname van Bond 25 ging. Of het voor de kust van Ventnor om hetzelfde schip gaat, is niet duidelijk. De Samar bevindt zich momenteel voor de kust van Hvar, Kroatië in de Adriatische Zee.

Bond-fans hopen Daniel Craig een keer als commander James Bond in zijn marine-uniform te zien, zoals Sean Connery in You Only Live Twice (1967), Roger Moore in The Spy Who Loved Me (1977) en Pierce Brosnan in Tomorrow Never Dies (1997). Wellicht dat dit een mogelijkheid wordt.

James Bond voor de laatste keer gesignaleerd in uniform in Tomorrow Never Dies (1997)

Dit weekend nam een filmploeg van Bond 25 een autostunt op in de Schotse Hooglanden, tegelijkertijd is er een unit bezig op een marineschip. Acteurs die aan de film meewerken zijn de laatste tijd maar weinig in het openbaar gezien. Een logische verklaring daarvoor is dat zij zich op dit moment in de studio bevinden.

Halverwege deze maand vertrekt er een grote filmploeg, inclusief acteurs naar Italië, om daar voor langere tijd te filmen. Ongetwijfeld dat er dan gauw weer nieuwe beelden opduiken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures