Films en seriesFilms en series

woensdag 27 november 2019

‘No Time to Die-trailer volgende week te zien’

Volgens fansite MI6 verschijnt de langverwachte teaser trailer van No Time to Die volgende week op 4 of 5 december, afhankelijk van de tijdzone. Vanaf begin van het nieuwe jaar wordt de publiciteitscampagne van de nieuwe James Bond-film verder uitgerold met een definitieve poster en een langere trailer.

Naar het schijnt was de eerste trailer in augustus al klaar, maar werd deze op het laatste moment teruggetrokken. Wat de reden daarvan is, is vooralsnog onduidelijk. Wel werd in augustus, zonder verdere vooraankondiging, de titel van Bond 25 plots bekendgemaakt.

Ten opzichte van voorgaande James Bond-producties bleef het via het officiële 007-kanaal tijdens de opnamen van No Time to Die opvallend stil. Verwacht werd dat een eerste trailer op z'n minst op 5 oktober, op James Bond Day, zou verschijnen. In plaats daarvan kregen we enkel bovenstaande teaser poster te zien.

Uiteindelijk draait het natuurlijk enkel en alleen om het uiteindelijke product, de film zelf. Al kan een beroerde publiciteitscampagne funest zijn, ook voor James Bond, getuige Licence to Kill (1989). In maart volgend jaar zal waarschijnlijk niemand nog om 007 heen kunnen. No Time to Die draait vanaf 2 april in de Nederlandse bioscopen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures