Films en seriesFilms en series

maandag 23 maart 2020

Soundtrack ‘No Time to Die’ verplaatst naar november

Als er geen film is, heeft zo'n soundtrack-cd ook weinig nut. Althans, voor het pr-team van James Bond. De liefhebbers van de geheim agent smachten nu meer dan ooit naar het nieuwe geluid van 007. Ook hier geldt: nog even geduld. Tot 13 november, aldus Decca Records.


Het zal geen verrassing zijn dat de original motion picture soundtrack van No Time to Die ook later uitkomt. Maar 13 november, precies een dag ná de verschoven premièredatum van de film, is wel heel laat.

Het fijne van een filmsoundtrack is dat je als toekomstige kijker de muziek alvast op je in kan laten werken, zodat de impact tijdens de eerste bioscoopervaring nóg groter is. Dat lijkt met een release op 13 november aan de krappe kant.

Het pr-team van No Time to Die heeft sinds drie weken de zeilen volledig moeten bijzetten, toen bekend werd dat de nieuwe Bond-film wegens het oprukkende coronavirus noodgedwongen met ruim zeven maanden moest worden verschoven. Als de soundtrack nu wordt vrijgegeven, is dat tevergeefse promotie voor een film die helemaal niet bestaat.

Toch zou het de muziekproducent sieren om die cd alvast op de markt te gooien, als schrale troost. Hebben we tenminste íets om ons mee te vermaken. Maar ja, dan moet Hans Zimmer hem natuurlijk wel klaar hebben... 

De nieuwe soundtrack zou aanvankelijk op 27 maart uitkomen, zowel op cd als op vinyl.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures