Films en seriesFilms en series

vrijdag 4 september 2020

Cover soundtrackalbum ‘No Time to Die’

Na de meest recente trailer van gisteren en de poster van dinsdag, is hier het ontwerp van de soundtrack-cd van No Time to Die, gecomponeerd door Hans Zimmer. Het album komt uit op 13 november, een dag na de Nederlandse première van de film.

Een tracklist is nog niet bekend, wel bevat deze filmscore het gelijknamige titelnummer van Billie Eilish, wat vrij uniek is voor de soundtracks van de Bond-films met Daniel Craig. Alleen het soundtrackalbum van Quantum of Solace uit 2008 bevatte de titelsong van de film.

Het blijft jammer dat we deze muziek pas kunnen beluisteren als we de film al hebben gezien. Blijkbaar zijn de filmmakers er niet van op de hoogte dat een film meer impact heeft als je de muziek beter kent. Bovendien zou een eerdere verschijningsdatum een sympathiek doekje voor het bloeden zijn; we wachten al zo lang op deze film.

Wellicht dat er een track bij zit die iets van het verhaal verraadt, zoals er eerder nummers verschenen met titels als Death of Kerim/Grant/Tilly/Goldfinger/Fiona/Largo/Aki/Vijaj/Vesper. Verzin in dat geval een andere titel, zou ik zeggen...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures