Films en seriesFilms en series

maandag 4 juni 2012

Mirror: Bond opent Olympische Spelen

James Bond gaat volgens de Britse krant Daily Mirror de Olympische Spelen openen met een onnavolgbare stunt. Daniel Craig zelf zal vanuit een helikopter met een touwladder het Olympisch Stadion in Londen binnenvallen.


Het gerucht gaat al langer dat James Bond door Queen Elizabeth wordt gevraagd de Spelen te openen. Opnames hiervoor zouden in maart gemaakt zijn op Buckingham Palace. Het schijnt zelfs dat de koningin in hoogst eigen persoon heeft meegewerkt aan het project.

Daily Mirror zegt nu te weten dat het gaat om een stunt met drie helikopters, die laag boven de Thames gaan vliegen en zelfs London Bridge onderdoor gaan. Onder de klanken van de James Bond Theme (oud-Bondcomponist David Arnold zal de muziek voor de Spelen verzorgen) zal Daniel Craig als James Bond met een touwladder het stadion betreden.


Deze film, met de titel The Arrival, wordt geregisseerd door Danny Boyle en zal te zien zijn op een groot scherm in het stadion. De climax van de film zal op 27 juli live plaatsvinden boven en in het stadion.

1 opmerking:

Nancy zei

Ik heb genoeg van deze film ..


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures