Films en seriesFilms en series

maandag 8 april 2013

Echtpaar Craig samen op de planken

007 Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz zullen eind dit jaar samen op Broadway staan. Dat melden diverse media. Het zal voor het eerst zijn dat het echtpaar samen op de planken staat. Eerder maakten zijn wel al samen de film Dream House.

Weisz en Craig bij de uitreiking van de Golden Globes in januari dit jaar

Het stuk waarin zij in oktober te zien zijn is Betrayal van Harold Pinter, geregisseerd door de befaamde Mike Nichols. Nichols maakte onder meer Who's Afraid of Virginia Woolf? en The Graduate. Ook de oorlogsfilm Catch-22 is van zijn hand, de film waar 007-cameraman Johnny Jordan de dood vond toen hij tijdens het filmen uit een helikopter viel. Eerder had Jordan een been verloren na een ongeluk op de set van You Only Live Twice.


Daniel Craig stond, inclusief snor, in 2009 al op Broadway, met als tegenspeler Hugh Jackman. Dat bleek achteraf het startschot voor Skyfall te zijn, zonder dat iemand dat toen nog besefte. Op een feestje van Jackman raakte Craig in gesprek met regisseur Sam Mendes, met wie hij eerder Road to Perdition maakte. Het schijnt dat de acteur de regisseur tussen neus en lippen door gevraagd heeft of hij niet eens over een Bond-film zou willen nadenken. De rest is geschiedenis.

Daniel Craig en Hugh Jackman op Broadway in A Steady Rain

Tegenspeler bij Betrayal is Rafe Spall, de zoon van Timothy Spall. Misschien dat hij, in navolging van Jackman, uitkomst biedt in de zoektocht naar de geschikte regisseur voor Bond 24...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures