Films en seriesFilms en series

vrijdag 11 april 2014

Penélope Cruz weer genoemd als Bond-girl

Volgens het Franse filmtijdschrift Première wordt Penélope Cruz de nieuwe Bond-girl. Een gerucht dat vorig jaar ook al de ronde deed. Het was een kwestie van tijd wanneer dit bericht opnieuw zou opduiken...

Een redacteur van Première schrijft dat hij een schema van producent Sony Pictures onder ogen is gekomen, waarop de naam van de Spaanse actrice prijkt.

Echter is dit helemaal niet afkomstig van Sony, maar simpelweg een lijst met een overzicht van te verwachten films. En daar staan wel vaker onjuistheden in. Zo stond in 2006 in het overzicht van de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs John Cleese al die tijd vermeld als acteur in Casino Royale.


Aan iedereen die dit nieuws nu gaat overnemen, en daarbij vermeldt dat de film 'waarschijnlijk' Devil May Care gaat heten: doe toch eens je huiswerk!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures