Films en seriesFilms en series

zondag 27 april 2014

Mendes nog niet klaar met Skyfall-personages

Sam Mendes was nog niet klaar met een deel van de personages uit Skyfall. Dat is één van de redenen dat hij heeft toegezegd ook de volgende Bond-film te willen maken.

Sam Mendes op de set van Skyfall (2012)

Mendes was eerder deze maand te gast bij Charlie Rose. Daar sprak hij over zijn drukke theaterschema en over de komende Bond-film.

Aanvankelijk had Mendes geen behoefte om na het succesvolle Skyfall meteen nog een Bond-film te maken. Maar nadat de producenten hem wat meer tijd gunden (een release in 2015 in plaats van 2014), ging de regisseur toch overstag.

Mendes te midden van de Skyfall-cast: Ben Whishaw (Q), Ralph Fiennes (de nieuwe M), Bérénice Marlohe (Séverine), Daniel Craig (Bond), Naomie Harris (Moneypenny), Judi Dench (de oude M) en Javier Bardem (Silva)

Met de personages die hij in Skyfall had geherintroduceerd — een nieuwe M, Moneypenny en Q (en niet Rory Kinnear als Tanner, zoals hij in de video aangeeft, die zat al in Quantum of Solace) — was Mendes nog niet klaar. En dat is wat hij in Bond 24 gaat voortzetten; niet een direct vervolg qua filmverhaal, maar een continuering van de personages. Waarbij de karakterontwikkeling van Bond natuurlijk ook niet vergeten mag worden.

Eerdere berichten over een tweeluik (Bond 24 en 25 als één verhaal), ontkracht Mendes bij dezen nogmaals.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures