Films en seriesFilms en series

zaterdag 12 april 2014

Brosnan vond zijn Bond 'nooit goed genoeg'

Pierce Brosnan vond zijn Bond-vertolking 'nooit goed genoeg'. De ex-007 kijkt met gemengde gevoelens terug op de rol. Volgens hem was het een soort kruising tussen de geheim agenten die Sean Connery en Roger Moore eerder hadden neergezet.

"Het was voor mij heel moeilijk om de rol te doorgronden", zegt de nu 60-jarige filmster aan The Telegraph. "Het geweld was nooit echt, de brute kracht van die man nooit tastbaar. Het was best saai en het bleef wat oppervlakkig. Maar misschien had dat ook wel te maken met mijn eigen onzekerheden over hoe ik hem moest spelen."

Met Famke Janssen in GoldenEye (1995)

Zijn eigen Bond-films terugkijken, daar begint Brosnan niet aan. "Ik heb er geen behoefte aan om mezelf als James Bond terug te zien", zegt hij. "Want het is gewoon nooit goed genoeg. Dat is een verschrikkelijk gevoel."

Pierce Brosnan speelde James Bond in GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999) en Die Another Day (2002).

Bron: RadioTimes

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures