Films en seriesFilms en series

zondag 8 februari 2015

Jesper Christensen klaar met filmen Spectre

Acteur Jesper Christensen is weer thuis in Denemarken, vertelt hij aan BT. Zijn scènes voor Spectre staan er inmiddels op. Naar het schijnt vonden al zijn opnames plaats op een set in Pinewood Studios.


Christensen stond voor het laatst in 2008 op een Bond-set. Na Casino Royale (2006) en Quantum of Solace (2008) is het in Spectre de derde keer dat hij de rol van de mysterieuze Mr. White neerzet.

De Deense acteur vond het fijne ervaring onder regie van Sam Mendes te werken. Een regisseur die 'luistert, spreekt en schrijft' als hij aan het werk is.

Aanvankelijk zou Mr. White het eind van Quantum of Solace niet overleven. Nadat deze scène de eindmontage niet haalde, bleven de losse eindjes rond Mr. White en organisatie Quantum open. Het lijkt erop dat deze losse eindjes nu worden ingeboet. Of Mr. White Spectre weet te overleven, weten we vanaf 6 november.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures