Films en seriesFilms en series

donderdag 3 september 2015

Nieuwe poster Spectre

Daniel Craig als co-producerDit is de nieuwe poster van Spectre die vandaag bekend is gemaakt. Daniel Craig in zijn witte tuxedo uit de trailer. Een klassieke pose waarin we deze 007 nog maar weinig hebben gezien. De keuze van de achtergrondkleur van de poster kan Bond Blog alleen maar goedkeurend beamen.

Opvallend bij de credits onderop is dat de naam van Craig tweemaal staat vermeld. Voor het eerst in de geschiedenis van de Bond-films is de hoofdrolspeler tevens co-producent.

De acteur die Mr. Hinx speelt, en wij eerder kenden als 'Dave' Bautista, staat hier vermeld als 'David' Bautista. Ook schrijvers John Logan, Neal Purvis en Robert Wade worden tweemaal genoemd. Als bedenkers van het verhaal en als schrijvers van het scenario. Bij deze laatste is ook de naam van een vierde scenarist te zien, die van Jez Butterworth.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures