Films en seriesFilms en series

woensdag 30 september 2015

Craig blijft Bond 'zo lang als mogelijk'

Contract voor vijfde Bond-film


James Bond nummer zeven mag nog even plaatsnemen op de reservebank Daniel Craig is niet van plan om zijn schouderholster binnenkort aan de wilgen te hangen. De huidige James Bond heeft een contract voor een vijfde Bond-film, zegt hij tegen Daily Mail.


Het regime om zichzelf fysiek in vorm te houden, zijn op zijn zachtst gezegd 'killing', aldus de Bond-acteur. Maar zolang zijn lichaam het toelaat, zal hij de geheim agent blijven spelen.

Na het voltooien van Skyfall (2012) heeft hij met het idee gespeeld om er mee op te houden. Maar na het eclatante succes van de 23e Bond-film, kon hij niet anders dan aanblijven als 007. Komt ook bij dat hij nu, voor Spectre, benoemd is tot co-producer. Een verdienste die geen enkele Bond-acteur voor hem werd gegund. Sean Connery wilde niets liever.

Hoewel Spectre inmiddels zijn vierde film is in de gevierde reeks, is Craig nog steeds onder de indruk van het werken aan een Bond-film. "Als je niet meer opgewonden raakt van zo'n grootschalige productie. Van het werken met zo'n cast. Van het werken met een regisseur als Sam Mendes... Als je dat niks meer doet, dan kun je maar beter inpakken."

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures