Films en seriesFilms en series

dinsdag 5 januari 2016

The Sun: Bond 25 en 26 back to back

Neem een flinke korrel zout bij dit bericht: The Sun meldt vandaag dat Bond 25 én 26 gelijktijdig gemaakt worden. De reden: zo is Daniel Craig niet meer te lang van huis.

Daniel Craig als James Bond ver van huis in Spectre

Twee films in één. Back to back, zoals ze dat noemen. Daar was in het geruchtencircuit eerder al eens sprake van met Bond 24 (Spectre) en Bond 25. Craig benadrukte toen al dat het gekkenwerk was. Is dat het nu opeens niet meer?

Dat Eon Productions Craig graag nog even wil behouden als 007 na de successen van Skyfall (2012) en Spectre (2015) is logisch. Dat ze hem daarom de ruimte geven, en tot op zekere hoogte naar zijn pijpen dansen, ook. Maar dit lijkt mij niet de oplossing.

Het idee is dat Bond 25 eindigt met een cliffhanger. Op de hielen gezeten door Bond 26 hoeven we dan niet zo lang in spanning te blijven.

Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny) en Ben Whishaw (Q) zouden volgens The Sun ook al gecontracteerd zijn. En Christoph Waltz kan meteen ook aanschuiven voor nog twee films.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures