Films en seriesFilms en series

zaterdag 2 januari 2016

'Nog twee Bond-films voor Waltz'

Christoph Waltz is bereid om in nog twee Bond-films te spelen. Maar alleen als Daniel Craig ook meedoet. Dat schrijft de Daily Mirror vandaag.


Aan het eind van Spectre was niet de vraag óf Waltz' personage terug zou keren in de volgende Bond-film, maar wél of hij deze rol zelf weer zou spelen.

Dat lijkt nu het geval. Ook al heeft Daniel Craig nog geen contract voor een vijfde Bond-film, producent Michael G. Wilson denkt dat de huidige 007 ook voor het volgende avontuur binnen is.

Daniel Craig voor de vierde keer als James Bond

Als dit inderdaad het geval is, zou dat betekenen dat Daniel Craig nog in ieder geval doorgaat tot en met Bond 26. Met zes officiële Bond-films op zijn naam, zou hij dan gelijk eindigen met Sean Connery. Roger Moore blijft met zeven films koploper. Wel zou Craig de James Bond-acteur met de langste staat van dienst zijn. Aangenomen dat Bond 25 niet eerder dan 2017 verschijnt en Bond 26 in 2019.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures