woensdag 2 november 2016

Michael Fassbender nooit als 007

Dat is dan ook weer uit de lucht: Michael Fassbender ziet zichzelf niet in de rol van James Bond. "Zal nooit gebeuren", zegt de acteur deze maand in GQ Magazine.


Speculaties ten overvloede over de opvolger van Daniel Craig (hoewel het momenteel redelijk rustig lijkt na het ontspannen interview vorige maand). Fassbender behoort ook tot dat rijtje.

De Duits-Ierse acteur geeft aan dat de huidig 007 in 'hun' leeftijdsgroep een fantastische rol heeft neergezet, tijd voor iets compleet nieuws. Een jongere Bond, helemaal terug naar de basis, een Amerikaan of zelfs een vrouwelijke variant.

"Ik heb er veel over nagedacht welke kant ze met James Bond op kunnen", aldus de acteur die zichzelf bij dezen buitenspel heeft gezet. "Ik ben gek op Bond. Wie niet? Ik ben met hem opgegroeid. Het is altijd leuk om over Bond te praten. Uiteindelijk zal het een acteur worden van wie niemand het verwacht, dat is altijd zo..."

De nieuwste GQ is vanaf 7 november verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2020
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures