vrijdag 21 juli 2017

Nolan heeft grootse plannen met Bond

Christopher Nolan heeft grootse plannen met James Bond. Dat zegt de regisseur in een gesprek met MTV.

Er lijkt geen interview voorbij te gaan of Nolan, die momenteel overal in de picture staat vanwege zijn bejubelde Dunkirk, krijgt een vraag over James Bond te verstouwen. In de MTV-podcastserie Happy Sad Confused (vanaf 25:10) geeft Nolan aan een prachtig idee voor 007 te hebben 'waar nog niemand anders is opgekomen'.

Christopher Nolan met Kenneth Branagh op de set van Dunkirk

Een zogenaamd onontgonnen terrein voor James Bond. De enige reden waarom Nolan ooit een Bond-film zou willen maken; alleen als hij het personage opnieuw kan uitvinden.

Wát dat schitterende idee behelst, laat de regisseur uiteraard niet los. Het is volgens hem de enige troef die hij in handen heeft om ooit in de regisseursstoel van een Bond-film te belanden.

Tom Hardy zou wat Christopher Nolan betreft een prima James Bond zijn. De acteur en regisseur werkten in Dunkirk voor de derde keer samen. Eerder was Hardy te zien in de Nolan-films Inception (2010) en The Dark Knight Rises (2012).

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2021
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures