Films en seriesFilms en series

woensdag 30 mei 2018

James Bond in Spanje

Daniel Craig is gisteren in James Bond-outfit gespot in Cardona in Spanje. Volgens de Daily Mail filmde de acteur daar voor een Heineken-commercial. Shoot in and out, aangezien Craig volgens het artikel slechts één dag nodig was.


De slapen wat grijzer, zijn haar iets verward, oogt Daniel Craig (50) nog immer als James Bond. Het is drie jaar sinds Spectre (2015) dat hij weer in de rol te zien is.

Aangenomen dat het hier inderdaad een commercial van Heineken betreft, zal het de achtste keer zijn dat de Nederlandse bierbrouwer zich aan een Bond-film verbindt. De laatste keer kregen we dit door de strot geduwd:De opnamen van Bond 25 zullen officieel op 3 december dit jaar beginnen onder leiding van regisseur Danny Boyle. De film is vanaf 25 oktober 2019 te zien in Engeland. Nederland zal zoals gebruikelijk kort daarop volgen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures