Films en seriesFilms en series

woensdag 14 november 2018

De ultieme James Bond-Top 10


https://jamesbondnl.typeform.com/to/ROmNc9

We mogen weer stemmen! Belangrijker dan de verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart volgend jaar, organiseert James Bond Nederland in samenwerking met Bond Blog de jaarlijkse James Bond ranking-poll. Lekker klikken op de Bond-films die jij het beste vindt.

De vraag is deze keer: wat is jouw ultieme top 10 van James Bond-films? Dus: welke tien Bond-films vind jij het aller áller best? En dus niet: wat zijn jouw favorieten... Het is een nuance, maar het kan een ander beeld opleveren. En misschien ook niet. Het belangrijkste is dat je gaat stemmen.

Buiten de 24 officiële Bond-films van Eon Productions, mag je ook stemmen op de Bond-parodie Casino Royale (1967) met zijn lekkere muziek en de concurrerende productie Never Say Never Again (1983) met de immer relaxte Sean Connery.

Het puntensysteem is zoals we gewend zijn van het Eurovisie Songfestival. Met 12 punten voor de nummer één, 10 punten voor de nummer twee, 8 voor de nummer drie, 7 voor de vier en zo verder tot 1 punt voor de tiende plaats.


Goed. Stemmen kan tot 19 december 12 uur 's middags. Uiteindelijk levert dat een berg aan uitslagen op, die vanaf vrijdag 21 december dagelijks bekend worden gemaakt. Op 30 december wordt als laatste de nummer één gepresenteerd.

Gok welke dat gaat worden en maak kans op een exemplaar van James Bond voor Dummies van Twan Arts.

Zie hier voor meer informatie over de James Bond Top 2018.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures