Films en seriesFilms en series

vrijdag 7 december 2018

‘Léa Seydoux terug in Bond 25’

Léa Seydoux keert terug in de volgende Bond-film, aldus Baz Bamiboye in de Daily Mail. Seydoux speelde Bond-girl Madeleine Swann in de laatste Bond-film Spectre (2015). Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Moneypenny zullen volgens het artikel voor de derde keer van de partij zijn.

Léa Seydoux als Madeleine Swann in Spectre (2015)

Er is nog geen officiële bevestiging van Seydoux’ deelname, noch van die van Fiennes, Whishaw en Harris. Baz Bamigboye heeft het echter vaker bij het rechte eind.

Als het inderdaad zo is dat de actrice in de volgende Bond-film terugkeert, dan is zij de eerste in de geschiedenis van de Bond-films die deze eer te beurt valt; nooit eerder speelde een hoofdrolspeelster tweemaal dezelfde rol.

Aan het eind van de vorige film is te zien hoe Bond en Madeleine samen wegrijden in de Aston Martin DB5. Een waardig afscheid van Daniel Craig, dachten velen. Het zou ook de opmaat kunnen zijn naar een On Her Majesty’s Secret Service-achtige toestand, waarin de Bond-girl uiteindelijk wordt vermoord.

Dat Seydoux wederom een grote rol zal spelen in de nieuwe Bond-film, is welhaast uitgesloten.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures