Films en seriesFilms en series

vrijdag 7 februari 2020

James Bond Experience op Utrecht CS

Op station Utrecht Centraal vindt donderdag 13 februari de opening plaats van de James Bond Experience. In deze experience kunnen bezoekers de No Time to Die Experiential betreden om te bewijzen dat zij een 00-agent kunnen zijn.

Als bezoekers in hun missie slagen, ontvangen zij een video die gedeeld kan worden op social media. Presentatrice Anna Nooshin zal de James Bond Experience openen waarbij ook de kaartverkoop van deze 25e James Bond-film zal starten. Daarnaast zal zij door de host van dit event, Levi van Kempen, de eerste kaarten overhandigd krijgen. 

Daarna is de experience geopend voor publiek en kunnen bezoekers kaarten kopen voor de Pathé-voorstellingen. Bij de eerste 10.000 verkochte kaarten in de James Bond Experience ontvangen bezoekers zelfs een exclusieve No Time to Die-postcard set.


De James Bond Experience is van 13 tot en met 28 februari open voor publiek in de pop-up store op Utrecht Centraal. Doordeweeks (na 13 februari) van 08.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. No Time to Die draait vanaf 2 april in de bioscoop. De kaartverkoop start op donderdag 13 februari om 11.00 uur.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures