Films en seriesFilms en series

maandag 31 januari 2022

Nieuw 00-boek getiteld ‘Double Or Nothing’

Double Or Nothing is de titel van het te verschijnen geheim agentenboek van Kim Sherwood, maakt de auteur vandaag bekend op Twitter. Sherwood werd vorig jaar door Ian Fleming Publications gevraagd een James Bond-spin-off te schrijven, waar niet James Bond, maar zijn 00-collega’s de hoofdrol spelen. Double Or Nothing is het eerste deel van een trilogie.


James Bond wordt vermist. Hij is gevangengenomen en misschien zelfs gedood. MI6 tast in het duister over zijn toestand en verblijfplaats. Met of zonder 007; de wereld is in gevaar. Techmiljardair Sir Bertram Paradise claimt de wereldwijde klimaatcrisis te kunnen keren. Aan drie nieuwe spionnen de taak de waarheid te achterhalen voordat het te laat is.

Gedrieën trekken agenten Johanna Harwood (003), Joseph Dryden (004) en Sid Bashir (009) ten strijde om de mensheid te redden van een mogelijke wereldramp. Leuk detail is dat Johanna Harwood de scenarist was van de eerste twee James Bond-films Dr. No (1962) en From Russia with Love (1963).

Double Or Nothing verschijnt in september 2022. Op 22 mei verschijnt eerst nog het derde James Bond-boek van Anthony Horowitz With a Mind to Kill.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures