Films en seriesFilms en series

maandag 12 september 2022

George Lazenby niet meer welkom bij theatershow

Eenmalig 007 George Lazenby is niet meer welkom bij de voorstelling The Music of James Bond with George Lazenby. De oud-Bond-acteur heeft tijdens zijn laatste optreden beledigende opmerkingen gemaakt. De organisatie van de muziekshow geeft aan zich niet te kunnen vinden in Lazenby’s uitspraken en heeft de samenwerking met de acteur per direct verbroken.


Lazenby maakte in zijn geboorteland Australië een tour die in het teken staat van James Bond-muziek. Tussen de muziekstukken werd de acteur geïnterviewd over zijn loopbaan. Tijdens het optreden in Perth op zaterdagavond maakte de acteur volgens toeschouwers en de organisatie ‘enge’ en ‘homofobe’ opmerkingen, daarbij schold Lazenby veelvuldig.

Zo zou de acteur verteld hebben over zijn vele ‘veroveringen’ tijdens zijn filmwerk. Eén van de vrouwen die hij lastig viel, sleurde hij naar eigen zeggen vanuit de kroeg de auto in.


Vandaag biedt Lazenby via Twitter zijn verontschuldigen aan. De ex-007 verklaart dat hij met zijn uitspraken niemand wilde beledigen en dat hij deze verhalen eerder heeft verteld.

George Lazenby is sinds de dood van Roger Moore in 2017 een graag geziene gast tijdens James Bond-evenementen. De 83-jarige acteur leek langere tijd populairder dan tijdens zijn dagen als 007 in 1969. On Her Majestys Secret Service is de enige James Bond-film waarin Lazenby te zien is. De zesde Bond-film uit de serie is volgens kenners een van de beste films uit de reeks.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures