Films en seriesFilms en series

maandag 20 februari 2023

Niets te melden

Barbara Broccoli heeft ons niets nieuws te melden over Bond 26. Dus meldt zij op de rode loper van de BAFTA’s dat zij niets te melden heeft, meldt LADbible: er is geen script, laat staan dat er iemand is gecast.

Barbara Broccoli

Gisteren werden de Engelse filmprijzen uitgereikt. Barbara Broccoli,
BAFTA’s vice president voor de sectie Film, was aanwezig. Danielle Deadwyler was genomineerd in de categorie Beste Actrice voor Broccoli’s nieuwste filmproductie Till. Ze won niet.

Verder uit de Bond-stal zaten daar: regisseur Sam Mendes; actrices Michelle Yeoh, Lashana Lynch en Ana de Armas en Rami Malek kwam opdraven om de prijs voor Beste Regisseur te overhandigen aan Edward Berger voor All Quiet on the Western Front, de film die met zeven BAFTA’s de grote winnaar van de avond werd.

Componisten Burt Bacharach en Monty Norman waren te zien in de dodenlijst die afsloot met een clipje van Robbie Coltrane (uit de Harry Potter-films). Host Richard E. Grant kreeg het even te kwaad toen hij het filmpje aankondigde. Zijn echtgenote Joan Washington overleed niet lang geleden in september 2021.

De BAFTA’s worden gezien als graadmeter voor de Oscars, die dit jaar op 12 maart worden uitgereikt. Broccoli’s Till is daar in geen enkele categorie genomineerd.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures