Films en seriesFilms en series

donderdag 30 augustus 2012

Stem op de beste Bond-film

Wat is volgens jou de beste Bond-film? Dat vragen zowel Eon Productions als 007 Magazine.


Het stemmen bij de officiƫle 007-site, dat kan alleen via Facebook. En dat kan nog wel even, want de uitslag wordt bekendgemaakt op Global James Bond Day op 5 oktober.

Maar die van 007 Magazine, die loopt al sinds mei, daar moet je snel bij zijn. De bus sluit aanstaande zaterdag 1 september. En je moet er even voor gaan zitten, want er wordt gevraagd om alle Bond-films een cijfer te geven. De uitslag hiervan zal gepubliceerd worden in een speciale editie van het magazine.

Om bovenstaande sympathieke initiatieven niet teveel in de weg te zitten, gaat Bond Blog niet ook nog eens een poll uitschrijven. Maar om je geheugen nog even op te frissen, heb ik wel alvast de vijftig meest iconische parels uit vijftig jaar James Bond gefilterd. En je mag in een reactie natuurlijk altijd jouw favoriet achterlaten. Ik doe er alleen niks mee!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures