Films en seriesFilms en series

maandag 27 augustus 2012

Moore: 'Craig beste James Bond'

Roger Moore vindt dat Daniel Craig de allerbeste James Bond ooit is. "Ik vond Daniel Craig in Casino Royale te gek. Hij is een geweldige acteur, zeker de beste om Bond te vertolken", schrijft de oud-007 in het boek Bond On Bond meldt DigitalSpy.

Roger Moore en Daniel Craig in 2008

De voormalige Bond-acteur nam zichzelf als James Bond niet heel serieus. "Ik heb mezelf nooit kunnen betrappen op veel inlevingsvermogen in een karakter, laat staan op acteren. Het enige wat ik miste in Quantum of Solace is een stukje humor." Iets waar hijzelf wel bekend om stond in zijn Bond-fims.

De 84-jarige Moore gelooft wel dat Skyfall de nodige humor zal bevatten. "Ik ben blij om dat te zien. In mijn tijd had ik de regisseurs in mijn nek hijgen, maar ik nam ze nooit zo serieus. Eigenlijk nam ik in die tijd nooit wat serieus. Behalve dat ik zorgde dat ik op vrijdag uitbetaald werd", grapt Moore.

Moore in zijn debuut als 007: Live and Let Die (1973)

"Destijds kon ik plots uit mijn stoel springen, zonder dat mijn knieƫn uit elkaar vielen, ik kon een toffee eten zonder dat mijn tanden eruit vlogen en iedereen kon mijn mooie haren en torso bewonderen. Als ik alleen al mijn wenkbrauw bewoog, kreeg ik alles voor elkaar. Tegenwoordig is mijn pacemaker het enige wat me nog op de been houdt."

Het boek Bond On Bond, waarin Roger Moore terugkijkt op zijn jaren als James Bond, verschijnt in oktober.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures