Films en seriesFilms en series

dinsdag 6 november 2012

Robert Davi wil Bond-song zingen

Acteur Robert Davi heeft aangegeven best een titelsong voor een komende Bond-film te willen opnemen. Dat heeft de acteur en zanger laten weten via Twitter: "Start de campagne, ik doe mee!"

Davi, die bij de Bond-fans vooral bekend is als drugsbaron Franz Sanchez in Licence to Kill (1989), heeft naast het acteren ook altijd gezongen. Vorig jaar is zijn cd Davi Sings Sinatra: On the Road to Romance uitgekomen. Het album heeft goede kritieken gekregen.Een Bond-song met een Sinatra-sound? Vergeet niet dat ooit overwogen is om Frank Sinatra de titelsong van Moonraker (1979) in te laten zingen, voordat die eer naar een andere crooner, Johnny Mathis, ging. Mathis bleek ontevreden met het materiaal, waardoor componist John Barry op stel en sprong Shirley Bassey voor een derde keer inhuurde.

Een andere Sinatra, dochter Nancy, heeft met You Only Live Twice (1967) een van de mooiste Bond-nummers op haar naam staan. Maar da's een ander verhaal.

Robert Davi voor Bond 24? Al is het alleen maar voor eigen belang van Bond Blog: de petitie begint hier!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures