Films en seriesFilms en series

zaterdag 16 februari 2013

Bond-acteurs niet samen bij Oscars

Het is over en uit. En eerlijk gezegd was het ook te mooi om waar te zijn: alle zes de Bond-acteurs, van Connery tot Craig, samen op het podium tijdens de Oscar-uitreiking.

Co-producer van het Oscar-evenement, Craig Zadan, heeft Deadline.com te kennen gegeven dat ze 'niet alle Bonds samen' hebben. Toch belooft het volgens de producer een unieke en onvergetelijke 007-show te worden.


Dat er een speciaal eerbetoon aan vijftig jaar Bond komt, was al bekend. Inclusief optredens van Adele en Shirley Bassey. Skyfall is bovendien genomineerd in vijf categorieën.

De Academy Awards worden volgende week zondag uitgereikt en zijn in Nederland te zien via Film1. Ook als niet-abonnee kun je de Oscars rechtstreeks volgen. Kijk hier voor meer informatie.Eerder was de hoop gevestigd op alle Bonds tijdens de galapremière van Skyfall. Maar dat gerucht stierf een stille dood. Nooit meer wat van gehoord. Geen van de oude Bonds was tijdens de première in Londen aanwezig.

De Oscars zou een prachtig alternatief zijn geweest, maar nu ook dat feest (waarvan waarschijnlijk nooit echt sprake van is geweest) niet doorgaat, lijkt de laatste kans om ze allemaal samen te krijgen, vervlogen. Roger Moore is inmiddels 85, Sean Connery 82 en hoewel Bond het eeuwige leven lijkt te hebben, blijven acteurs nog altijd gewoon mensen.

Misschien willen we het wel te graag...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures