Films en seriesFilms en series

woensdag 24 juli 2013

Skyfall best verdienende film ooit in Engeland

De laatste Bond-film Skyfall heeft van alle films het meeste geld in het laatje van de Britse bioscopen gebracht. Met 103 miljoen pond laat James Bond de voorlaatste koplopers Avatar en Titanic van James Cameron achter zich.

Skyfall was al de best verdienende Bond-film aller tijden. Een record dat bijna vijftig jaar op naam stond van Thunderball.

In de Britse Top 20 komen ook Casino Royale op 13 en Quantum of Solace op 20 voor. Wereldwijd moet Skyfall Avatar en Titanic en nog een aantal achter zich laten. Daar staat de 23e Bond-film op de 8e plaats.

2 opmerkingen:

Beer zei

Duurde even, maar ik dacht dat er iets niet klopte aan de titel van de post en pas na moment viel het me op: Skyffal moet Skyfall zijn.

Je hebt die naam ook zo vaak moeten schrijven. :)

Mooi werk verder, Jasper. Ik blijf regelmatig terugkomen naar deze site.Jasper Hartog zei

Zoals Guy Hamilton al zei over de foutjes in Goldfinger: die hebben we er expres in gestopt, probeer ze allemaal maar te vinden :)


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures