Films en seriesFilms en series

vrijdag 19 juli 2013

Factory Entertainment komt met Quantum-pin

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, moeten ze bij Factory Entertainment gedacht hebben. De ontwikkelaar van James Bond-propreplica's komt met hun simpelste uitgave ooit: het Q-speldje uit Quantum of Solace.


Zoals altijd met grote zorg vervaardigd, vandaar dat ze er 80 dollar voor durven te vragen. De speld wordt uitgebracht in een gelimiteerde uitgave, dus wees er snel bij.

Dominic Greene
In Quantum of Solace wordt de pin gebruikt door de leden van de Quantum-organisatie. Een crimineel netwerk waartoe Dominic Greene, Mr. White en ook Le Chiffre uit Casino Royale behoren. Hoewel de top van de boevenclub nooit ontmanteld is, zou Bond 24 kunnen voortborduren op Quantum. Als een nieuw SPECTRE.

In de opvolger van Quantum of Solace, Skyfall, wordt Quantum volledig genegeerd. Maar dat gebeurde ook met SPECTRE in Goldfinger. Toevallig de derde Bond-film van zowel Sean Connery als van Daniel Craig. In het vierde deel Thunderball zette Bond de jacht op Blofeld gewoon voort. Craig zou zich in zijn vierde Bond-film ook weer op Quantum kunnen storten...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures