Films en seriesFilms en series

zaterdag 18 januari 2014

'Skyfall voorbode op Bond 24'

De nieuwste Bond-film zal dezelfde 'lijn' volgen als Skyfall. Dat ongeveer probeert John Logan, de schrijver van Bond 24, entertainmentsite IGN te verkopen.

John Logan

Zoals gebruikelijk staat er welhaast de doodstraf op het verklappen van de minste details over een nieuwe Bond-film. Ook Logan houdt zich daar aan, maar verklaart wel dat 'de echo van Skyfall' aanwezig zal zijn in Bond 24.

"De thema's, de ideeën en de personages van Skyfall kunnen we in de nieuwe film opnieuw gebruiken," zegt Logan. "Het is een franchise, dus in die zin is het een doorlopend verhaal."

Of aartsvijand Blofeld na meer dan veertig jaar weer eens terugkomt als schurk, daarover kan de schrijver uiteraard ook niets zeggen: "Het ligt er maar aan welke kant het verhaal op gaat..."

Vrijwel direct na de première van Skyfall in oktober 2012 werd bekend dat Logan bezig was met de verhaallijn van Bond 24. Kort daarop volgde het gerucht dat het zelfs een tweeluik zou worden. Of Logan inderdaad rekening houdt met Bond 25 is tot op heden niet bevestigd.

Bond 24 verschijnt op 23 oktober 2015. De regie is opnieuw in handen van Sam Mendes. Daniel Craig zal voor de vierde keer James Bond gestalte geven. Verder zullen Ralph Fiennes als M, Naomie Harris als Moneypenny en Ben Whishaw als Q weer meedoen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures