Films en seriesFilms en series

woensdag 29 januari 2014

Voicemail Daniel Craig afgeluisterd

De affaire tussen Daniel Craig en Sienna Miller kwam aan het licht nadat een News of the World-journalist Craigs voicemail hackte. Dat heeft een journalist van de tabloid onthuld tijdens de rechtszaak rond het afluisterschandaal in Londen, schrijven Britse media.

Daniel Craig en Sienna Miller in Layer Cake (2004)

Dan Evans is een van de weinige voormalig News Of The World-journalisten die afluisterpraktijken heeft toegegeven. Hij zegt dit onder druk van zijn baas gedaan te hebben, die een voorpaginaverhaal van hem eiste.

Miller had tijdens de affaire een relatie met Jude Law, en Craig met Satsuki Mitchell.

Evans baas Andy Coulson gaf hem volgens de getuigenis de opdracht de voicemail op tape te kopiƫren en het bandje anoniem bij de krant te laten bezorgen. Coulson werd in 2011 gearresteerd, maar ontkent net als de meeste andere hoofdverdachten alles.

Jude Law getuigde maandag in de rechtszaak. Ook een telefoongesprek tussen hem en Craig, waarin hij de James Bond-acteur confronteert met de affaire, werd afgeluisterd.

Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures