Films en seriesFilms en series

maandag 29 december 2014

Daniel Kleinman en Tom Ford terug voor Spectre

Titelontwerper Daniel Kleinman en modeontwerper Tom Ford werken ook mee aan Spectre. Dat melden respectievelijk het Noorse James Bond Magazine en Daily Mail.

Daniels Craig en Kleinman aan het werk voor de titels van Skyfall (2012)

Voor Kleinman zal het zijn zevende Bond-film zijn. De titelontwerper is als twintig jaar verbonden aan de Bond-films sinds GoldenEye (1995), met uitzondering van Quantum of Solace (2008). Kleinman gaat vanaf het nieuwe jaar aan het werk. Voor Casino Royale (2006) en Skyfall (2012) werkte hij voor de titels nauw samen met Daniel Craig. Dit in tegenstelling tot veel eerdere titels, waar geen Bond-acteur te bekennen was.

James Bond in Tom Ford

De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford mag Daniel Craig voor de derde keer op rij in het pak hijsen. Dit tot ongenoegen van het Britse modehuis Anthony Sinclair uit Savile Row dat een telefoontje voor de job had verwacht. Anthony Sinclair kleedde Sean Connery in de jaren zestig. In aanloop naar Bond 24, zoals Spectre tot voor kort heette, bracht Anthony Sinclair 24 stropdassen uit.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures