Films en seriesFilms en series

zondag 11 september 2016

Robbie Coltrane moet gedwongen afvallen

Acteur Robbie Coltrane, bekend van zijn rol als Hagrid in de Harry Potter en als Zukovsky in James Bond, moet gedwongen bijna 45 kilo afvallen zodat hij kan worden behandeld aan artrose in een knie. Coltrane is inmiddels zo'n 38 kilo kwijt, laat hij weten aan de Daily Mirror.

Zichtbaar minder fors, Coltrane in de nieuwe tv-productie National Treasure
De 66-jarige acteur moet wel, want zonder de knie-operatie zal hij waarschijnlijk nooit meer normaal kunnen lopen. Nu maakt hij al noodgedwongen gebruik van een wandelstok. "Ik heb elke dag constant pijn", aldus Coltrane. "Mensen zullen zich wel afgevraagd hebben waarom ik zo voortstrompel maar dit is dus de reden."

Bij een kijkoperatie kwam Coltranes kwaal aan het licht. "Ze ontdekten dat ik geen kraakbeen meer had in een van mijn knieën. Het is volledig uiteengevallen", aldus de Brit.

Robbie Coltrane met Pierce Brosnan in The World Is Not Enough (1999)

Tijdens het filmen van zijn laatste klus, de nieuwe Channel 4-dramaserie National Treasure, verloor Coltrane ruim twaalf kilo. "Dat is wel grappig omdat er soms een maand tussen bepaalde scènes zat. Je ziet echt mijn gezicht veranderen. De mensen van de make-up merkten het ook op."

Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures