Films en seriesFilms en series

vrijdag 23 februari 2018

Jane Seymour (67) in Playboy

Een van de mooiste Bond-girls, Jane Seymour, staat op haar 67e voor de derde maal in Playboy. In 1973 speelde Seymour de rol van Solitaire naast Roger Moore in zijn eerste Bond-film Live and Let Die.


De half-Nederlandse actrice (Seymours moeder was de in Deventer geboren Mieke van Tricht) zit beter in haar vel dan ooit, vertelt zij in het interview met Playboy.

Tweemaal eerder poseerde zij in het blootblad; in het julinummer van 1973 en in januari 1987. Maar destijds met minder zelfvertrouwen dan nu. Ze vindt zichzelf sexyer dan toen zij op 22-jarige leeftijd in de armen van Roger Moore lag.

Met Roger Moore in Live and Let Die (1973)

Jane Seymour is een van de weinige Bond-girls die na haar 007-avontuur een glansrijke acteercarrière heeft weten op te bouwen. In de jaren 90 speelde zij de hoofdrol in de tv-serie en de gelijknamige film Dr. Quinn, Medicine Woman, in Nederland uitgezonden door de EO en enkele jaren geleden op herhaling bij SBS.

Om mogelijke teleurstellingen te voorkomen: Jane Seymour is deze keer niet naakt te zien in Playboy.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures