Films en seriesFilms en series

zondag 6 januari 2019

Schurk in Bond-film is ‘droomrol’ voor Rami Malek

Rami Malek noemt de rol van tegenstander in een James Bond-film 'een volgende droomrol'. In Metro houdt de Amerikaans-Egyptische acteur zijn opvallende lippen verder stijf op elkaar — hij ontkent in ieder geval niet dat hij mogelijk de schurk in de volgende Bond-film gaat spelen.

Rami Malek (foto: Ken Laurent)

Vorige maand werd Malik voor het eerst gelinkt aan James Bond. Met zijn laatste film, Bohemian Rhapsody (2018) waarin hij de rol van Freddie Mercury speelt, heeft de acteur een hit te pakken. Wie hem nog niet kende van de serie Mr. Robot, weet door de Queen-film inmiddels ook wie Rami Malek is.

De Mr. Robot-serie betekende in 2015 de doorbraak van de jonge acteur. Inmiddels staat een vierde en laatste seizoen op stapel. De vraag is alleen of dit conflicteert met een mogelijke rol in de James Bond-film.

De opnamen van Bond 25 komen steeds dichterbij. Op 4 maart staat de eerste officiële draaidag gepland. Het is niet ongebruikelijk dat een tweede unit dan al bezig is met opnamen in het buitenland. Rond diezelfde tijd wordt ook een persconferentie verwacht waar de titel en de hoofdrolspelers van de film bekend worden gemaakt.

Bond 25, onder regie van Cary Fukunaga, gaat op 14 februari 2020 in première.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures